Ασφάλεια δεδομένων
Τι γίνεται με τις φωτογραφίες σου, ποιος μπορεί να τις δει και πώς να τις αφαιρέσεις.
Τίποτα δεν είναι δημόσιο αν δεν το μοιραστείς.
Ούτε analytics τρίτων.
Ένα κουμπί τα αφαιρεί όλα.
Η φωτογραφία και το σχέδιό σου στέλνονται στους παρόχους AI μας (Google Gemini, με το OpenAI ως εφεδρικό) μόνο για να ελεγχθεί η φωτογραφία και να δημιουργηθεί η προεπισκόπησή σου. Οι πάροχοι μπορεί να κρατούν δεδομένα για περιορισμένο χρόνο για τον εντοπισμό καταχρήσεων, σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές.
Τίποτα δεν είναι δημόσιο από προεπιλογή. Όταν δημιουργείς σύνδεσμο ψηφοφορίας, αντιγράφουμε σε αυτόν μόνο τη φρέσκια εικόνα και την εικόνα των 50 χρόνων. Αν διαγράψεις την προεπισκόπηση, ο σύνδεσμος κρύβεται.
Δεν χρησιμοποιούμε διαφημιστικούς trackers ή analytics τρίτων. Καταγράφουμε απλά, ανώνυμα συμβάντα μέσα στην εφαρμογή (για παράδειγμα «δημιουργήθηκε προεπισκόπηση») στη δική μας βάση δεδομένων για να βελτιώνουμε την εφαρμογή.
Βρήκες κάποιο θέμα ασφαλείας; Πες μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας — παίρνουμε κάθε αναφορά στα σοβαρά.
Δωρεάν μετά από εγγραφή με ένα πάτημα μέσω Google ή Apple.