Сигурност на данните
Какво става със снимките ти, кой може да ги вижда и как да ги премахнеш.
Нищо не е публично, освен ако не го споделиш.
И без анализи от трети страни.
Един бутон премахва всичко.
Снимката и дизайнът ти се изпращат на нашите доставчици на AI (Google Gemini, с OpenAI като резервен вариант) само за да се провери снимката и да се създаде прегледът ти. Доставчиците може да пазят данни за ограничено време за следене на злоупотреби съгласно собствените си политики.
Нищо не е публично по подразбиране. Когато създадеш линк за гласуване, копираме в него само новото изображение и това след 50 години. Изтриването на прегледа скрива линка.
Не използваме рекламни тракери или анализи от трети страни. Броим прости, анонимни събития в приложението (например „създаден преглед“) в собствената си база данни, за да подобряваме приложението.
Откри проблем със сигурността? Кажи ни чрез страницата за контакт — приемаме всеки сигнал сериозно.
Безплатно след регистрация с едно докосване с Google или Apple.